Tek Eurocol do të gjeni partnerin tuaj të besuar në Energji!
Gjithçka ECO-friendly, për një të ardhme të sigurt!
Teknologji Inovative, Cilësi e Padiskutuar...

Miresevini ne Eurocol Service

Ne sjellim energjine tek ju

Inverter

Pjesë Këmbimi

Mirë se vini në Eurocol Service

Firma EUROCOL-Service me përvojë që nga viti 1991, është një nga firmat e para dhe më të suksesëshme në importin, shpërndarjen, instalimin dhe asistencën e Moto-Gjeneratorëve, Stabilizatorëve të Tensionit, UPS të fuqishëm, Transformatorë Fuqie, panele e kuadro shpërndarës elektrikë në Shqipëri.

Përfaqësuese e disa prej firmave më të njohura Italiane të prodhimit të këtyre paisjeve të certifikuara me Standartin e Qualitetit ISO9001, ajo jep garanci të plota për prodhimet e ofruara prej saj.

Distributor Ekskluziv i Firmave të mirënjohura Italiane

Gjeneratorë

Moto-gjeneratoret tane prodhojne energji me sukses ne te gjitha kushtet ambientale edhe ato me kritiket, pavaresisht nga fusha e aplikimit si media, bujqesi, industri, finance dhe jo vetem.

Previous slide
Next slide

Llogaritni fuqinë që ju nevojitet

Stabilizatorë

Stabilizatori i tensionit ka dhene prova si pergjigja me efikase qe parandalon demtimet nga luhatjet e tensionit ne hyrje. Vendosja e nje stabilizatori tensioni eshte Siguri ne vazhdimesine dhe cilesine e procesit te punes.

Konvertoni nga kW në kVA

UPS

Duke nderthurur pervojen ne furnizimet me energji per rastet kritike, me teknologjine e vecante OnLine–Double Conversion ne cdo UPS, firma jone mundeson mbrojtje te sigurte te paisjeve nga problemet e ndryshme qe gjeneron rrjeti kryesor elektrik.

Konvertoni nga kVA në kW

Disa nga Klientët Tanë

Evente

Blogu