Mirëmbajtje Afatgjatë

Nëpërmjet eksperiencës sonë të gjatë në treg, ofrojmë shërbime të specializuara për gjeneratorët, inverterët, UPS-ët dhe pjesët e këmbimi të tyre edhe në rastet kur nuk janë produkte të kompanisë tonë. ​

Jemi te dedikuar ndaj furnizimit të vazhdueshem të energjisë elektrike

Ju ofrojmë opsionin e mirëmbajtjes afatgjatë edhe për pajisjet që nuk janë blerë tek ne, duke garantuar funksionimin e tyre pa probleme dhe ndërprerje. Kjo tregon angazhimin tonë për të siguruar që klientët tanë të jenë të kënaqur.

Eurocol Service

Eurocol Service është në treg që nga viti 1991

Cilësia dhe besueshmëria janë pika kryesore të punës tonë, duke siguruar që klientët tanë të kenë një burim të sigurt dhe të qëndrueshëm të energjisë elektrike, në çdo kohë dhe situatë.