Eurocol sjell gjeneratorët më Cilësorë në treg

Distributor Zyrtar i Bruno Generators S.r.l

EUROCOL – Service me nje aktivitet afro 15 vjecar eshte sot ne gjendje te siguroje, ne ndihme te investimeve shqiptare, nje game te gjere e te shumellojshme moto-gjeneratoresh, stabilizatoresh tensioni dhe UPS ne perputhje me kerkesat tipike-specifike te vendit tone. 

Moto-gjeneratoret tane perbehen nga motorre me djegie te brendeshme, me benzine ose nafte, prodhime te markave nga me te njohurat ne nivel boteror. Gama e fuqive te ofruara varion nga 2 deri ne 2700 kVA ne zgjidhje nga me te ndryshmet.

“Zhvillimi i njerezimit, ne te gjithe globin, shoqerohet hap pas hapi me nje nevoje ne rritje per energji e cila duhet te permbushe vazhdimisht kerkesat e reja teknike dhe ato te ambientit.”