Miresevini ne Eurocol Service

Ne sjellim energjine tek ju

Firma EUROCOL-Service me përvojë që nga viti 1991, është një nga firmat e para dhe më të suksesëshme në importin, shpërndarjen, instalimin dhe asistencën e Moto-Gjeneratorëve, Stabilizatorëve të Tensionit, UPS të fuqishëm, Transformatorë Fuqie pa Vaj, panele e kuadro shpërndarës elektrikë në Shqipëri.

Përfaqësuese e disa prej firmave më të njohura Italiane të prodhimit të këtyre paisjeve të certifikuara me Standartin e Qualitetit ISO9001, ajo jep garanci të plota për prodhimet e ofruara prej saj.

Lexo me shume

PRODUKTET TONA

zoom-komandim

KUADRO KOMANDIMI
AKSESORE

zoom-transformator

TRANSFORMATOR FUQIE

zoom-panel-elektrik

PANELE SHPERNDARES ELEKTRIKE

zoom-radrizatore

RADRIZATORE
E NGARKUES
BATERISHE

zoom-pjese-kembimi

PJESE KEMBIMI

Ata na kane besuar

Nje liste e klienteve tane

Albanian