Adresa jone

Ndodhemi ne Tirane


Adresa e Kompanisë
Rr.Abdi Toptani,
Torre DRINI, Nr.91,Tirane

Tel: +355.4.2274627 / 2234534

Fax: +355.4.2234536
E-Mail: info@eurocol.al

Magazina dhe Servisi
sip.rreth 800m2 (400m2 te mbuluara) Rr.Fabrika e Qelqit, ish Fabrika e Qelqit, Tirane
Tel: +355.4.2477260

Jemi ne dispozicionin tuaj

Nga e Hena deri te Shtunen


Na dergoni nje mesazh

Mos hezitoni te pyesni per çdo gje

Albanian