Rreth Nesh

Nje histori suksesi

Eksperience & Profesionalizem

Firma EUROCOL-Service me përvojë që nga viti 1991, është një nga firmat e para dhe më të suksesëshme në importin, shpërndarjen, instalimin dhe asistencën e Moto-Gjeneratorëve, Stabilizatorëve të Tensionit, UPS të fuqishëm, Transformatorë Fuqie pa Vaj, panele e kuadro shpërndarës elektrikë në Shqipëri.

Përfaqësuese e disa prej firmave më të njohura Italiane të prodhimit të këtyre paisjeve të certifikuara me Standartin e Qualitetit ISO9001, ajo jep garanci të plota për prodhimet e ofruara prej saj.

Cilesi pa kompromis

Korrektese dhe siguri absolute

Suksesin e firmës sonë e dëshmon lista e gjatë klientëve kryesorë, ku përfshihen Ambasadat, Bankat, Insitucionet Qëndrore, Ndërmarrje e Firma Private, etj.

Grupet e asistencës me Ing.elektrike e mekanike, teknikë elektrike e motoristë, paisur me mjete të motorizuara dhe të kompletuara me të gjitha veglat dhe aparatet e nevojshme i përgjigjen c’do defekti, gjatë periudhës së garancisë por edhe gjatë kontratave të mëtejshme dypalëshe për mirëmbajtje e shërbime, në të gjithë vendin.

Albanian